Chiptuning

AUTOEXCELLENT Bosklopper heeft zijn dienstenpakket uitgebreid met chiptuning.

Wat betekent chiptuning?

Chiptuning is het aanpassen van de software van het voertuig waardoor er duidelijk merkbaar veel meer kracht uit de motor komt. Door het chiptunen van de ECU-computer van een auto en/of bedrijfswagen wordt deze computer optimaal afgesteld. Door het aanpassen van de ECU-computer krijgt een auto en/of een bedrijfswagen een toename van vermogen, trekkracht, koppel en rijcomfort. Zeker wanneer u het gaspedaal goed indrukt is dat bij het optrekken en/of wegrijden goed merkbaar.

Meer trekkracht voor caravan of aanhangwagen

Het chiptunen van een auto en/of bedrijfswagen zorgt er met name voor dat de rijervaring sportiever wordt. Maar dat ligt ook aan de bestuurder. Door de verhoging van de trekkracht en het vermogen van uw voertuig heeft dat ook een positief effect op het trekken van een caravan of aanhangwagen. U kunt net wat makkelijker een heuveltje over of de bergen door.

Brandstofbesparing

Naast alle bovengenoemde voordelen, kan chiptuning u ook een flinke besparing in uw uitgaven geven. Door een betere afstelling van uw vermogen, kan dat een brandstof besparing opleveren.

Al met al is chiptuning van uw auto en/of bedrijfswagen niet alleen interessant voor particuliere rijders maar zeker ook voor zakelijke rijders.